Maatregelen COVID-19

Maatregelen COVID-19

Wij raden elke bezoeker aan om onderstaande maatregelen grondig te lezen vooraleer onze toneelvoorstelling bij te wonen. Wij rekenen op uw begrip en waken erover dat alle maatregelen worden nageleefd, dit in het belang van de gezondheid van de bezoekers, de acteurs en alle medewerkers van onze toneelkring.

Toneelkring HOP werkt met een systeem van een COVID SAFE TICKET voor voorstellingen in de parochiezaal Koningshof in de maanden januari en februari 2022. Dit betekent dat iedere toeschouwer vanaf 12 jaar gecontroleerd zal worden om toegang te kunnen krijgen tot de voorstelling.

U dient in het bezit te zijn van een geldig COVID SAFE TICKET, vergezeld van een geldige identiteitskaart. Indien één van deze documenten niet in orde is, zal de toegang tot de voorstelling geweigerd worden.

Wie komt in aanmerking voor een COVID SAFE TICKET?

Iedereen ouder dan 12 jaar (geboortejaar 2010) kan een CST aanvragen. Kinderen jonger dan 12 mogen zonder bijkomende controle het evenement betreden.

Je krijgt een geldig Covid Safe Ticket in een van de volgende situaties:

  • Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt;
  • Je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden;
  • Je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen;
  • Je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.

Waar kan ik het COVID SAFE TICKET aanvragen?

Het CST gebruikt dezelfde QR-code als het Europees coronacertificaat. Deze codes zijn identiek. Er is dus geen aparte aanvraagmethode of -procedure voor het CST. Indien je reeds beschikt over dit certificaat, hoef je dus geen bijkomend document aan te vragen.